Malatya Deprem / Deprem Son Dakika Bilanco Ne Elazig Malatya Depremi Dakika Dakika Gelismeler - Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇.

Yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 3.9 . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 24 ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki sarsıntıların etkisiyle kentte . Bu deprem muhtemelen malatya fay zonunda oldu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Mq4nm0mjg6llnm
Mq4nm0mjg6llnm from imgrosetta.mynet.com
Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde deprem oldu. 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu . Bu deprem muhtemelen malatya fay zonunda oldu. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Malatyalı takipcilerim bugünkü malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler. Yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 3.9 . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Malatya deprem fay hattı haritasını büyütmek için resmi tıklayınız. Ölü veya yaralı var mı? Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas ve diğer . 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu . Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 3.9 . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 24 ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki sarsıntıların etkisiyle kentte . Malatyalı takipcilerim bugünkü malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler.

Bu deprem muhtemelen malatya fay zonunda oldu. Ölü veya yaralı var mı? Malatya deprem fay hattı haritasını büyütmek için resmi tıklayınız. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. S6etqnevjjyq6m
S6etqnevjjyq6m from www.malatyasanalhaber.com
Malatyalı takipcilerim bugünkü malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Kandilli ve afad deprem listesi! Bu deprem muhtemelen malatya fay zonunda oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 3.9 .

Yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 3.9 .

Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Ölü veya yaralı var mı? Kandilli ve afad deprem listesi! Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde deprem oldu. Bu deprem muhtemelen malatya fay zonunda oldu. 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu . Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas ve diğer . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya deprem fay hattı haritasını büyütmek için resmi tıklayınız. Malatyalı takipcilerim bugünkü malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler.

Malatyalı takipcilerim bugünkü malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler. Malatya deprem fay hattı haritasını büyütmek için resmi tıklayınız. Kandilli ve afad deprem listesi! Bu deprem muhtemelen malatya fay zonunda oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas ve diğer . Gmv3pb1xxo0xzm
Gmv3pb1xxo0xzm from icdn.ensonhaber.com
Malatya deprem fay hattı haritasını büyütmek için resmi tıklayınız. Malatyalı takipcilerim bugünkü malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler. Kandilli ve afad deprem listesi! Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu . Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 3.9 . 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu . Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde deprem oldu. Malatya deprem fay hattı haritasını büyütmek için resmi tıklayınız. Ölü veya yaralı var mı? Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 24 ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki sarsıntıların etkisiyle kentte . Bu deprem muhtemelen malatya fay zonunda oldu. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas ve diğer . Kandilli ve afad deprem listesi! Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler.

Malatya Deprem / Deprem Son Dakika Bilanco Ne Elazig Malatya Depremi Dakika Dakika Gelismeler - Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇.. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde deprem oldu. Malatyalı takipcilerim bugünkü malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 24 ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki sarsıntıların etkisiyle kentte .